آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

رئیسی: هرگز به‌سمت تولید سلاح هسته‌ای نمی‌رویم| صنعت هسته‌ای برای کشور قدرت تولید کرده است

  • کد خبر: ۱۶۹۹۳۶
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
رئیسی: هرگز به‌سمت تولید سلاح هسته‌ای نمی‌رویم| صنعت هسته‌ای برای کشور قدرت تولید کرده است
رئیس‌جمهور با بیان اینکه صنعت هسته‌ای برای کشور قدرت تولید کرده است، تاکید کرد: برخی در دنیا تصور می‌کنند که خلق قدرت در تولید سلاح هسته‌ای است، اما جمهوری اسلامی ایران بار‌ها اعلام کرده، با وجود اینکه چنین توانایی در کشور وجود دارد، اما هرگز به سمت تولید سلاح هسته‌ای نمی‌رویم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صنعت هسته‌ای کشور گفت: دستاور‌های صنعت هسته‌ای نشان‌دهنده این واقعیت است که جوانان عزیز و دانشمندان این کشور چگونه تهدید‌ها و تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کردند و برپایی این نمایشگاه پیامی از سوی صنعت هسته‌ای کشور برای سایر صنایع است، که چطور می‌توان با وجود بالاترین حجم از تحریم‌ها و تهدید‌ها به چنین سطحی از موفقیت رسید.

رئیس‌جمهور در این بازدید با توضیحات کارشناسان و دست‌اندرکاران از جزئیات آخرین فعالیت‌ها و دستاورد‌های صنعت هسته‌ای و تاثیرات آن‌ها در زندگی روزمره مردم و نیز اقتصاد کشور آگاهی یافت.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تاثیرات فناوری هسته‌ای در زندگی مردم به‌ویژه در حوزه‌های بهداشت و درمان، کشاورزی و صنعت، همچنین در صنایع نفت و گاز و بسیاری از بخش‌های دیگر گفت: با اراده دانشمندان کشور در تبدیل دانایی به توانایی در عرصه هسته‌ای، امروز میلیون‌ها نفر از بیماری نجات یافته‌اند که این جزو افتخارات بزرگ کشور است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه صنعت هسته‌ای برای کشور قدرت تولید کرده است، تاکید کرد: برخی‌ها در دنیا تصور می‌کنند که خلق قدرت در تولید سلاح هسته‌ای است، اما جمهوری اسلامی ایران بار‌ها اعلام کرده، با وجود اینکه چنین توانایی در کشور وجود دارد، اما با توجه باور‌های دینی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب هرگز به سمت تولید سلاح هسته‌ای نمی‌رویم.

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر ضرورت تبیین دستاورد‌های هسته‌ای کشور برای مردم، تصریح کرد: باید توانایی‌ها و فناوری‌هایی را که در صنعت هسته‌ای کسب شده به سایر صنایع، به‌ویژه خودروسازی سرریز کنیم تا به این مرحله از موفقیت برسند.

رئیس‌جمهور همچنین با قدردانی از تشویق‌ها و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیز صرف وقت ایشان برای بازدید از این نمایشگاه، از تلاش‌های دانشمندان و دست‌اندرکاران صنایع هسته‌ای کشور که این افتخارات بزرگ را برای کشور رقم زده‌اند، نیز سپاسگزاری کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->